Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Milyen érzés lehet MSZP-s képv
  2007-12-10 06:20:08, hétfő
 
  Nyiri János 2007. december 9. 22:47
Milyen érzés lehet MSZP-s képviselőnek lenni?


Játsszunk el a gondolattal, hogy benne vagyunk a jóban. Ott ülünk a parlamenti patkó bal felén, számlaszámunk leadva a gazdasági részlegnél, havonta pontosan jön az utalás (tiszteletdíj plusz költségtérítés), ingyen parkolhatunk a főváros kellős közepén, tudjuk a fontos emberek mobilszámát, bejuthatunk a miniszterhez, megsüvegelnek odahaza. Tisztelnek - és félnek is kissé...

Mi tagadás, nem lehet rossz. Főleg, ha a tanult szakmánkban nem nagyon terem mostanság babér. Ráadásul ott van a mellékes - de csitt, ne szólj szám, nem fáj fejem.

Nehéz lehet önként lemondani a jóról. Arról nem is beszélve, hogy az ember fejében, valamerre hátul, mégiscsak ott motoszkál, hogy mi lesz négy (három, kettő, egy) év múlva? Mi lesz, ha neadjisten, vége lesz? Ha becsukódik a kapu? Szóval néha kitör az a bizonyos frász. A plebs talán nem is sejti, hogy a feszültség mindent meg tud bénítani, még az estéket is az ágyban. Az embert csak emésztik a gondok, pedig folyvást jót akar, de nem érti meg senki, sőt szemtelen firkászok gátlástalanul hazudoznak róla, és gyakran oly agyafúrtan, még perelni sem lehet.

Hát igen. Kívülről nézvést tényleg nehéz megérteni, mit lehet szeretni a képviselőségen. Pláne ha van az embernek más bevétele is.

S tegyük mindehhez hozzá: eredetileg valami nemes ügyről volt szó. Hogy a népet (az istenadta népet, ugye), fölemelik. Segítik. Sorsán könnyítenek.

Erre beüt a ménkű, ezzel a társadalombiztosítási privatizációval.

A 190 MSZP-képviselőnek több, mint a fele, 102 fő egyéni választókerületben kapott bizalmat. Ez a 102 ember most hazamehet, és végignézheti a kerülete sorvadását. Manapság már egyikük sem dicsekedhet azzal, hogy nála bezzeg...

Vajon mit mond Keller László Törökbálinton, ahol mint polgármester is megbukott nemrégiben? Mit mond Ipkovich elvtárs a szombathelyieknek? Schvarcz Tibor Tatabányán? Tittmann doktor úr Dorogon? A Botkák Szegeden meg Szolnokon? És mind a többiek, a szabolcsi nyomorgóktól a győri szegényekig mivel fizetik ki a rászedetteket?

Ne feledjük, ez a 190 ember egyszer már ítéletet mondott önmaga fölött. Amikor tavaly október 6-án leváltották a népet, a nyilvánvaló népakaratot felülírva bizalmukról biztosították Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. Maga Gyurcsány is bizalmáról biztosította magát...

Különös anyagból gyúrták ezeket az MSZP-seket.

Szili Katalin az első. Házelnöki minőségében ő adott először fölmentést nyilvánvaló erkölcstelenség ellenére Gyurcsány Ferencnek. Ama bizonyos ,,Miazhogy! Nagyonis!" választ a T. Ház nem fogadta volna el, ha Szili mint elnök el nem fogadja. És a december 5-ei gyalázatban is tettestárs, mégpedig a hallgatás bűnében. Nem utólag kellett volna sírva tiltakozni, hanem előre.

Nem szólhat egy szót sem battonyai Karsai elvtárs sem, ő maga is súlyosan vétkes a Gyurcsány-féle ámokfutás lehetővé tételében.

Külön hülyeségdíjasak az MSZP polgármesterei. Debreczeni József Gyurcsány-könyvének 284. oldala táján olvasható, hogy Gyurcsány a Kiss Péter fölötti miniszterelnök-jelölési győzelmét nagyon nagy részben a polgármestereknek köszönheti. Például Hatvan polgármestere, Érsek Zsolt hozta Heves megyét, amelynek vezetése, Sós Tamással az élen, Kiss-párti volt.

Na ezek a polgármesterek kapták jutalmul a ,,tisztaságcsomagot". Hogy ők alkalmatlanok egyszerre polgármesteri és képviselő tisztségre. Meg is érdemlik.

Ugyancsak nevetségesek azok a megyei elnökök, akik szintén támogatták Gyurcsányt - aztán elvesztették a megyét. Tukacs István Szabolcs-Szatmár-Beregből, Kolber elvtárs Somogyból, szegény Toller László, aki azóta már szinte mindent elveszített; Boldvai (Gyurcsánynak) Laci Nógrádból, aki közel sem tűnik vesztesnek, legalábbis a magánéletében, mert grófokat lepipáló méretű rezidenciát épít magának odahaza Salgótarjánban.

Nincsen ezeknek más lehetőségük, mint megszavazni a népirtó törvényt. Már régen lementek a térképről. Végső menedékként azokat a szövegeket fogalmazzák, amelyekben Gyurcsány Ferencet fogják kinevezni egyszemélyi felelősnek az egész gyalázatért. Régi rutin ez ezeknél, így lett egyszemélyi felelős a megfelelő időben Sztálin, Rákosi, később Nagy Imre és még sokan mások. Megszokták már az Internacionálé dalnokai, hogy másra kenik a saját sarukat.

Ha a magyarok megint beveszik, hogy ez az exkomcsi banda ,,nem tehet semmiről sem", akkor fölösleges lesz minden áldozat. Reménykedjünk, hogy a kórház előtt meghaló szerencsétlenek áldozata végül megtermi igaz gyümölcsét, a valódi rendszerváltozást.

http://www.gondola.hu/cikkek/56942
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, szerencsétlenek, erkölcstelenség, hülyeségdíjasak, privatizációval, polgármesterei, salgótarjánban, költségtérítés, internacionálé, polgármesterek, képviselőségen, miniszterelnök, számlaszámunk, polgármesteri, alkalmatlanok, polgármestere, gátlástalanul, magánéletében, biztosították, megsüvegelnek, reménykedjünk, rászedetteket, törökbálinton, polgármester, gyurcsánynak, miniszterhez, parkolhatunk, tiszteletdíj, képviselőnek, elvesztették, nyomorgóktól, végignézheti, biztosította, nevetségesek, népakaratot, megszavazni, parlamenti patkó, gazdasági részlegnél, főváros kellős, fontos emberek, tanult szakmánkban, mellékes –, ember fejében, plebs talán, feszültség mindent, embert csak, istenadta népet, kerülete sorvadását, szabolcsi nyomorgóktól, győri szegényekig, nyilvánvaló népakaratot, december 5-ei, Nyiri János, Keller László Törökbálinton, Schvarcz Tibor Tatabányán, Botkák Szegeden, Gyurcsány Ferenc, Maga Gyurcsány, Szili Katalin, Gyurcsány Ferencnek, Debreczeni József Gyurcsány-könyvének, Kiss Péter, Például Hatvan, Érsek Zsolt, Tukacs István Szabolcs-Szatmár-Beregből, Toller László, Laci Nógrádból, Gyurcsány Ferencet, Nagy Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Erdőn  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nevem  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem méltó hozzád  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Boldog születésnapot a ma ünne...  Idő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gonosz démon-álarc  Paul David Tripp Április 20  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png fotel  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Mi lenne ha  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nevem  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  Png kutya  Hazára minden embernek szükség...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akik bántanak téged  A kételkedés kezelése  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Minden harmadik...  Bounty krémes  Elköszönt  Nagyi telefonál  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 21  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Reménység és erő Krisztustól e...  Png nő  Sose bánj semmit  Sokan azt tartják  Szép álmokat!  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Kerüld el az evangélium örömén...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Németh László tollából  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Rátalálsz  Szép napot kívánok  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Paul David Tripp Április 20  Ágai Ágnes – Csendélet  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tanuld meg ezt a versemet  Esti kép  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Nem tudhatod  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
parlamenti patkó, gazdasági részlegnél, főváros kellős, fontos emberek, tanult szakmánkban, mellékes &#8211, ember fejében, plebs talán, feszültség mindent, embert csak, istenadta népet, kerülete sorvadását, szabolcsi nyomorgóktól, győri szegényekig, nyilvánvaló népakaratot, december 5-ei, hallgatás bűnében, polgármestereknek köszönheti, polgármesterek kapták, megyei elnökök, népirtó törvényt, szövegeket fogalmazzák, egész gyalázatért, megfelelő időben, saját sarukat, magyarok megint, exkomcsi banda, kórház előtt, valódi rendszerváltozást, miniszterelnököt, szerencsétlenek, erkölcstelenség, hülyeségdíjasak, privatizációval, polgármesterei, salgótarjánban, költségtérítés, internacionálé, polgármesterek, képviselőségen, miniszterelnök, számlaszámunk, polgármesteri, alkalmatlanok, polgármestere, gátlástalanul, magánéletében, biztosították, megsüvegelnek, reménykedjünk, rászedetteket, törökbálinton, polgármester, gyurcsánynak, miniszterhez, parkolhatunk, tiszteletdíj, képviselőnek, elvesztették, nyomorgóktól, végignézheti, biztosította, nevetségesek, népakaratot, megszavazni, egyszemélyi, elveszített, lehetőségük, rezidenciát, menedékként, leváltották, gyalázatban, nyilvánvaló, szakmánkban, fogalmazzák, bizalmukról, dicsekedhet, könnyítenek, szegényekig, mobilszámát, bejuthatunk, gondolattal, gyalázatért, minőségében, tisztségre, becsukódik, támogatták, vesztesnek, gyurcsányt, legalábbis, debreczeni, köszönheti, feszültség, tettestárs, felelősnek, neadjisten, megszokták, parlamenti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.